Welkom op de website van uw erkende wintersport specialist Winterwatersport Van der Laan. Bij ons kunt u terecht voor al uw ski en snowboard onderhoud,
Door het goed onderhouden van uw materiaal heeft u meer grip en controle op de pistes, ook is het bevorderlijk voor de levensduur van het materiaal. Het onderhoud kunnen wij op splitsen in verschillenden handelingen.
Waxen, door een laagje wax aan te brengen op de onderkant (belag) van de ski glijd u beter over de sneeuw.
Tune (slijpen van de staalkant), door de staalkant aan zowel de onderkant en de zijkant te slijpen krijgt u meer grip en controle op de ijzige stukken op de pistes.
Slijpen, de onderkant (belag) van u ski’s of snowboard word schoon geslepen en er word een nieuw profiel in gelegd. Heeft u veel putjes en of krassen zitten op uw belag dan kunnen wij dit weer repareren, zodat uw belag er weer als nieuw uit ziet.
reparaties, binding afstellen en montage, waxen, kanten, tune en slijpen (staalkanten).
Wij zijn gehuisvest in Breukelen in de provincie Utrecht, in de buurt van Maarssen, Woerden, Vinkeveen, Loosdrecht en Amsterdam. Graag geven wij ook informatie hoe u zelf uw ski`s en snowboard kunt onderhouden.

Afstellen van uw ski`s.
Verzekerd van een goede afstelling van je skibinding adviseren wij en niet alleen wij maar ook de verzekeringsmaatschappijen om ieder jaar je binding te laten controleren op de juiste afstelling. Dit omdat de afstelling van binding met veel variabele te maken heeft. Waaronder: gewicht, lengte, leeftijd en niveau. Terug lopen en slijtage van de 6 veren in de binding.

Bekijk hier onze tarieven voor het onderhouden van ski’s, snowboards en schaatsen.

Skiën zonder pijn in je voeten.
Voor meer informatie klik hier!